Festivals de música a la Costa Brava

El Festival Castell de Peralada

Castell de Peralada - espairesort.com
Castell de Peralada – espairesort.com

El Festival Castell de Peralada se celebra cada any durant els mesos de juliol i agost des de 1987 als fantàstics jardins del castell. Un entorn immillorable en el qual es programen concerts i espectacles de diversos gèneres com ara concerts simfònico-corals, òperes, espectacles interdisciplinaris de música i teatre, dansa, jazz, música pop, concerts de càmera i espectacles familiars. 

Els concerts se celebren en quatre espais musicals: l’Auditori Parc del Castell, l’Església del Carme, el Claustre del Carme i la Terrassa del Cotton Club. 

Aquests festival és accessible per a tothom i compta amb instal·lacions adaptades a totes les necessitats, però és necessari contactar amb l’organització del Festival en el cas de persones amb mobilitat reduïda, ja que l’organització farà el possible per facilitar l’accés. El telèfon de contacte és el següent: 972538292.

Trobareu més informació al web oficial del Festival Castell de Peralada.

Cap Roig

Cap roig - caproigfestival.com
Cap roig – caproigfestival.com

El Festival de Cap Roig és un festival de música i dansa que se celebra anualment des de l’any 2001 als Jardins de Cap Roig, a Calella de Palafrugell. En aquest festival participen tot tipus d’artistes nacionals i internacionals. 

Els concerts es duen a terme en un escenari a l’aire lliure amb una capacitat per a 2.118 espectadors, reunint els millors artistes del món de la música en un paratge natural de 17 hectàrees de superfície davant del mar, a tocar dels jardins. 

Els espais del Festival de Cap Roig estan perfectament habilitats per a persones amb mobilitat reduïda i compten amb un espai reservat davant l’escenari. Cal avisar a l’organització amb antelació al correu electrònic recepcion@clippersmusic.org. L’organització informarà del lloc assignat i de com accedir-hi.

Trobareu més informació al web oficial del Festival de Cap Roig.

Concerts al Fòrum Romà 

Fòrum Romà - concertsempuries.com
Fòrum Romà – concertsempuries.com

Ubicat a Empúries, aquest festival se celebra en un espai natural i històric privilegiat on conviuen les restes de les antigues ciutats grega i romana. 

Des de l’any 2014 s’han organitzat més de  25 concerts que han pogut gaudir més de 20.000 persones.  Aquest Festival d’estiu compta amb un espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda. En aquest cas, s’haurà de contactar amb l’organització per consultar el número de places lliures a info@temproductions.com / tem@temproductions.com 

Trobareu més informació al web official Concerts al Fòrum Romà.

Festival de Porta Ferrada 

Porta Ferrada - festivalportaferrada.cat
Porta Ferrada – festivalportaferrada.cat

El Festival de Porta Ferrada, organizat per TheProject, una de les principals promotores de concerts del país, va néixer a Sant Feliu de Guíxols l’any 1958.

El Festival es celebra cada any, a l’estiu i es considera el festival d’estiu amb més tradició d’Espanya. Com a característica principal cal a dir que és l’únic festival de la Costa Brava que s’obre a totes les disciplines artístiques. També compta amb la participació de noms consolidats i talentosos emergents de l’escenari internacional i nacional.

Actualment el festival disposa de diversos espais: Espai Port, Teatre Auditori Municipal, Església del Monestir, Guíxols Arena (Z.E. Vilartagues) i Village. Tots ells accessibles per a tothom i habilitat per a persones amb mobilitat reduïda (cadira de rodes) a la Platea lateral. 

Per a més informació podeu  accedir al web oficial del festival de Porta Ferrada.

Festival Sons del Món (Ciutadella de Roses)

Sons del Món - sonsdelmon.cat
Sons del Món – sonsdelmon.cat

Sons del Món és un cicle de concerts que se celebra a l’estiu en el municipi de Roses entre la Ciutadella de Roses i la Plaça de la Basílica de Castelló d’Empúries.

Aquest festival reuneix els millors artistes nacionals i internacionals en un recinte de luxe en companyia del millor vi i la gastronomia de la zona.

En les edicions anteriors el festival ha acollit artistes com Tom Jones, Antonio Orozco, Gloria Gaynor, Loquillo, Bustamante i molts altres. 

Disposa de diversos espais: Espai arqueològic, espai públic, sala d’exposicions, Museu d’història i Espai escènic. Tots ells accessibles per a tothom amb opció de reserva per a persones amb mobilitat reduïda. Es recomanem avisar amb antelació a l’organització del Festival per poder tenir el servei adequat i per assegurar les places per els acompanyants. Podeu contactar-hi des del web oficial del Festival o des del correu electrònic següent: info@linkproduccions.com 

Festival Portal Blau

Portal Blau – linkproduccions.com

El Festival de Música i Art a la Mediterrània Portalblau ofereix experiències musicals i d’altres disciplines artístiques i propostes de vocació mediterrània amb artistes de tot el món. Música, dansa, circ o reflexió formen part de la programació d’aquest festival que se celebra en escenaris de gran bellesa situats davant del mar, com l’Àgora Grega del jaciment d’Empúries o el Mar d’en Manassa.

El Festival compta amb sis escenaris: Plaça del III Centenari, La punta, Mac Empúries, La Riba, Alfolí de la sal i Mar d’en Manassa. Tots ells accessibles per a tothom amb opció de reserva per a persones amb mobilitat reduïda. De la mateixa manera que en el Festival anterior, les persones que ho necessitin podran informar a l’organització per mitjà del correu electrònic següent:  info@linkproduccions.com